Welkom bij 't Veer in Oudenaarde

Welkom bij 't Veer in Oudenaarde

Gezellig tafelen in een oase van rust aan het water

In het voorjaar van 1994 startten nog maar pas afgestudeerde  eigenaars Ineke Vermeulen en haar echtgenoot Jan-Peter Van Damme hun eigen zaak, Bistro ‘t Veer. Met hun idylische ligging aan een Scheldearm is dit ongetwijfeld één van de mooiste terrassen in Oudenaarde.

Ondertussen werken ook al de kinderen, Bram en Eva mee in de zaak. Dit zorgt niet alleen voor de familiale sfeer maar ook voor de moderne en hippe toets in het restaurant.

Gezinnen en zakenlui  komen hier al reeds 26 jaar lang genieten van een ruime keuze uit zowel typische klassiekers alsook trendy gerechten aan een eerlijke prijs.

Ook aan de allerkleinsten wordt hier gedacht. Niet alleen met een apart speelhoekje dat ervoor zorgt dat mama en papa rustig kunnen genieten, maar ook door de ruime keuze aan kindergerechten.

Bistro ’t Veer beschikt ook over een ruim zaaltje dat kan worden gebruikt voor familliefeesten en vergaderingen tot max. 45 personen. En staat ook bekend om zijn ruim assortiment aan franse en wereldwijnen.

Ineke Vermeulen, Jan-Peter Van Damme, Eva en Bram Van Damme

fotoreportagetveer_webfotografie_IMG_0834.jpg

Een speelhoek voor de allerkleinsten

Hebt u nog jonge kinderen en zijn ze te jong om rustig aan tafel te blijven zitten? Wij hebben daarvoor een kinderspeelhoek voorzien!

Allerlei speelgoed, blokken, poppen, diertjes, boekjes,...  Kortom alles is aanwezig  om het de kinderen zo aangenaam mogelijk te maken.

Ook voor de kindjes hebben wij een aparte kinderkaart met tal van heerlijke gerechtjes!

DragSwipe

Reserveer uw tafel bij Bistro 't Veer

U kan ons altijd telefonisch bereiken of onderstaand formulier gebruiken indien u wenst te reserveren.

Opgelet, deze reservatie is enkel geldig nadat deze door ons wordt bevestigd.